PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. 2014-2015 yağ vize+final+büt
  2. mazeret sinavlari
  3. İşletme Finansmanı - Doç. Dr. Sibel KARĞIN -
  4. gıda kimyası
  5. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  6. gıda kimyası büt
  7. Kütle aktarimi yardim!
  8. teknik resim gıda
  9. gıda mikrobiyolojisi
  10. Gıda Kimyası 2
  11. acil yardım
  12. gıda kimyası I 2012 final
  13. meyve sebze 2012 final
  14. biyoteknoloji 2012 final
  15. tasarım 2012 final
  16. et 2012 akif final
  17. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  18. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  19. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  20. Tek ders sınavı hakkında
  21. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  22. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  23. süt teknolojisi 2011 vize
  24. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  25. Isı aktarımı Sınav Soruları
  26. Bilgisayar dersi notları
  27. gıda mühendisliği
  28. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  29. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  30. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  31. mazeret sınavları yardım
  32. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  33. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  34. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  35. Asetilmetil karbinol testi
  36. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  37. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  38. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  39. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  40. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  41. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  42. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  43. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  44. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  45. Portakal Suyu - TSE Standard
  46. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  47. Kuru Kayısı-TSE Standard
  48. Tarçın-TSE Standard
  49. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  50. Buğday-TSE Standard
  51. Soğukta muhafaza
  52. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  53. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  54. Dondurarak muhafaza
  55. Akışkan Yataklı Kurutucular
  56. Dizayn Örnek Problemler
  57. Buğdayın Kalite Özellikleri
  58. kütle enerji denklikleri
  59. Gıda Biyokimyası
  60. Autocad Eğitim Notları
  61. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  62. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  63. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  64. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  65. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  66. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  67. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  68. genel mikrobiyoloji ders notu
  69. gıda biyokimyası ders notu 2
  70. Yağ Teknolojisi 2010 final
  71. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  72. kalite kontrol 2010 final soruları
  73. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  74. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  75. Fizik 1 vize soruları
  76. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  77. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  78. HIJYEN sunumu
  79. Kuru Buz Teknolojisi
  80. Hammaddenin sanitasyonu
  81. GIDA MEVZUATI
  82. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  83. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  84. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  85. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  86. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  87. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  88. Yağ Teknolojisi Final soruları
  89. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  90. Süt Teknolojisi Final soruları
  91. Kalite Kontrol sınav soruları
  92. Kalite Kontrol
  93. Kalite
  94. HIJYEN
  95. MEVZUAT
  96. gıda biyokimyası ders notu
  97. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  98. Süt Teknoloji Ders Notları
  99. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  100. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  101. Gıda Güvenliği Dergisi
  102. ISO 9001:2008
  103. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  104. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  105. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  106. stewarding eğitimi (sunum)
  107. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  108. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  109. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  110. 2008 güz gıda müh vize programı
  111. Temel İşlemler
  112. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  113. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  114. rapor
  115. ambalaj soru-cevap
  116. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  117. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  118. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  119. kalite kontrol sınav soruları
  120. iş güvenliği ders notu
  121. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  122. Tüm Gıda Analizleri
  123. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  124. yardım
  125. yardım
  126. Merck Labaratuvar El kitabı
  127. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  128. Küfler
  129. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  130. Kaizen-Sunum
  131. soğuk hava deposu tasarım projesi
  132. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  133. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  134. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  135. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  136. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  137. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  138. kalite kontrol 2008 final
  139. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  140. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  141. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  142. süt teknolojisi 2008 final
  143. yağ teknolojisi 2007 vize
  144. Proses Kontrol(karma) 2
  145. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  146. Handbook of Food Engineering
  147. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  148. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  149. mevzuat 2007/ vize
  150. Süt Teknolojisi 2007/vize
  151. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  152. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  153. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  154. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  155. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  156. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  157. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  158. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  159. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  160. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  161. Hindi Kesim Aşamaları
  162. ISO 22000
  163. hububatla ilgili tüm analizler
  164. emülgatörler
  165. Toplam Kalite Yönetimi
  166. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  167. Teknik Resim
  168. Mikrobiyoloji Analizleri
  169. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  170. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  171. Proses Kontrol / Ders Notu
  172. 5S ve CV hazırlama
  173. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  174. Et Teknolojisi / Ders Notu
  175. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  176. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  177. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  178. beslenme 2005 final
  179. Proses Kontrol(karma) 1
  180. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  181. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  182. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  183. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  184. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  185. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  186. Temel bilgisayar kullanımı
  187. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  188. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  189. Temel İşlemler 2
  190. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  191. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  192. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  193. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  194. Sınav Soruları HAKKINDA