PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. Kütle ve Enerji denklikleri
  2. gida kalite kontrol vize sorulari neler
  3. Reaksiyon Kinetiği
  4. Yaz okulu matI ve Dif Mehmet sezer vize final sorusu olan var mı
  5. Yaz okulu matI Ali konuralp vize sorusu
  6. Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler- yardım
  7. 2014-2015 yağ vize+final+büt
  8. mazeret sinavlari
  9. İşletme Finansmanı - Doç. Dr. Sibel KARĞIN -
  10. gıda kimyası
  11. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  12. gıda kimyası büt
  13. Kütle aktarimi yardim!
  14. teknik resim gıda
  15. gıda mikrobiyolojisi
  16. Gıda Kimyası 2
  17. acil yardım
  18. gıda kimyası I 2012 final
  19. meyve sebze 2012 final
  20. biyoteknoloji 2012 final
  21. tasarım 2012 final
  22. et 2012 akif final
  23. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  24. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  25. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  26. Tek ders sınavı hakkında
  27. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  28. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  29. süt teknolojisi 2011 vize
  30. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  31. Isı aktarımı Sınav Soruları
  32. Bilgisayar dersi notları
  33. gıda mühendisliği
  34. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  35. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  36. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  37. mazeret sınavları yardım
  38. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  39. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  40. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  41. Asetilmetil karbinol testi
  42. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  43. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  44. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  45. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  46. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  47. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  48. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  49. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  50. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  51. Portakal Suyu - TSE Standard
  52. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  53. Kuru Kayısı-TSE Standard
  54. Tarçın-TSE Standard
  55. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  56. Buğday-TSE Standard
  57. Soğukta muhafaza
  58. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  59. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  60. Dondurarak muhafaza
  61. Akışkan Yataklı Kurutucular
  62. Dizayn Örnek Problemler
  63. Buğdayın Kalite Özellikleri
  64. kütle enerji denklikleri
  65. Gıda Biyokimyası
  66. Autocad Eğitim Notları
  67. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  68. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  69. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  70. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  71. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  72. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  73. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  74. genel mikrobiyoloji ders notu
  75. gıda biyokimyası ders notu 2
  76. Yağ Teknolojisi 2010 final
  77. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  78. kalite kontrol 2010 final soruları
  79. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  80. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  81. Fizik 1 vize soruları
  82. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  83. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  84. HIJYEN sunumu
  85. Kuru Buz Teknolojisi
  86. Hammaddenin sanitasyonu
  87. GIDA MEVZUATI
  88. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  89. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  90. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  91. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  92. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  93. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  94. Yağ Teknolojisi Final soruları
  95. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  96. Süt Teknolojisi Final soruları
  97. Kalite Kontrol sınav soruları
  98. Kalite Kontrol
  99. Kalite
  100. HIJYEN
  101. MEVZUAT
  102. gıda biyokimyası ders notu
  103. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  104. Süt Teknoloji Ders Notları
  105. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  106. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  107. Gıda Güvenliği Dergisi
  108. ISO 9001:2008
  109. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  110. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  111. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  112. stewarding eğitimi (sunum)
  113. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  114. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  115. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  116. 2008 güz gıda müh vize programı
  117. Temel İşlemler
  118. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  119. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  120. rapor
  121. ambalaj soru-cevap
  122. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  123. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  124. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  125. kalite kontrol sınav soruları
  126. iş güvenliği ders notu
  127. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  128. Tüm Gıda Analizleri
  129. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  130. yardım
  131. yardım
  132. Merck Labaratuvar El kitabı
  133. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  134. Küfler
  135. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  136. Kaizen-Sunum
  137. soğuk hava deposu tasarım projesi
  138. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  139. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  140. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  141. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  142. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  143. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  144. kalite kontrol 2008 final
  145. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  146. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  147. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  148. süt teknolojisi 2008 final
  149. yağ teknolojisi 2007 vize
  150. Proses Kontrol(karma) 2
  151. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  152. Handbook of Food Engineering
  153. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  154. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  155. mevzuat 2007/ vize
  156. Süt Teknolojisi 2007/vize
  157. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  158. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  159. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  160. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  161. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  162. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  163. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  164. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  165. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  166. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  167. Hindi Kesim Aşamaları
  168. ISO 22000
  169. hububatla ilgili tüm analizler
  170. emülgatörler
  171. Toplam Kalite Yönetimi
  172. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  173. Teknik Resim
  174. Mikrobiyoloji Analizleri
  175. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  176. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  177. Proses Kontrol / Ders Notu
  178. 5S ve CV hazırlama
  179. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  180. Et Teknolojisi / Ders Notu
  181. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  182. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  183. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  184. beslenme 2005 final
  185. Proses Kontrol(karma) 1
  186. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  187. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  188. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  189. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  190. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  191. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  192. Temel bilgisayar kullanımı
  193. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  194. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  195. Temel İşlemler 2
  196. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  197. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  198. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  199. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  200. Sınav Soruları HAKKINDA