PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  2. gıda kimyası büt
  3. Kütle aktarimi yardim!
  4. teknik resim gıda
  5. gıda mikrobiyolojisi
  6. Gıda Kimyası 2
  7. acil yardım
  8. gıda kimyası I 2012 final
  9. meyve sebze 2012 final
  10. biyoteknoloji 2012 final
  11. tasarım 2012 final
  12. et 2012 akif final
  13. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  14. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  15. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  16. Tek ders sınavı hakkında
  17. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  18. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  19. süt teknolojisi 2011 vize
  20. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  21. Isı aktarımı Sınav Soruları
  22. Bilgisayar dersi notları
  23. gıda mühendisliği
  24. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  25. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  26. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  27. mazeret sınavları yardım
  28. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  29. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  30. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  31. Asetilmetil karbinol testi
  32. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  33. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  34. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  35. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  36. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  37. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  38. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  39. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  40. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  41. Portakal Suyu - TSE Standard
  42. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  43. Kuru Kayısı-TSE Standard
  44. Tarçın-TSE Standard
  45. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  46. Buğday-TSE Standard
  47. Soğukta muhafaza
  48. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  49. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  50. Dondurarak muhafaza
  51. Akışkan Yataklı Kurutucular
  52. Dizayn Örnek Problemler
  53. Buğdayın Kalite Özellikleri
  54. kütle enerji denklikleri
  55. Gıda Biyokimyası
  56. Autocad Eğitim Notları
  57. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  58. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  59. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  60. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  61. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  62. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  63. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  64. genel mikrobiyoloji ders notu
  65. gıda biyokimyası ders notu 2
  66. Yağ Teknolojisi 2010 final
  67. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  68. kalite kontrol 2010 final soruları
  69. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  70. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  71. Fizik 1 vize soruları
  72. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  73. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  74. HIJYEN sunumu
  75. Kuru Buz Teknolojisi
  76. Hammaddenin sanitasyonu
  77. GIDA MEVZUATI
  78. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  79. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  80. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  81. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  82. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  83. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  84. Yağ Teknolojisi Final soruları
  85. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  86. Süt Teknolojisi Final soruları
  87. Kalite Kontrol sınav soruları
  88. Kalite Kontrol
  89. Kalite
  90. HIJYEN
  91. MEVZUAT
  92. gıda biyokimyası ders notu
  93. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  94. Süt Teknoloji Ders Notları
  95. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  96. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  97. Gıda Güvenliği Dergisi
  98. ISO 9001:2008
  99. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  100. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  101. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  102. stewarding eğitimi (sunum)
  103. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  104. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  105. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  106. 2008 güz gıda müh vize programı
  107. Temel İşlemler
  108. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  109. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  110. rapor
  111. ambalaj soru-cevap
  112. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  113. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  114. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  115. kalite kontrol sınav soruları
  116. iş güvenliği ders notu
  117. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  118. Tüm Gıda Analizleri
  119. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  120. yardım
  121. yardım
  122. Merck Labaratuvar El kitabı
  123. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  124. Küfler
  125. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  126. Kaizen-Sunum
  127. soğuk hava deposu tasarım projesi
  128. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  129. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  130. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  131. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  132. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  133. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  134. kalite kontrol 2008 final
  135. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  136. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  137. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  138. süt teknolojisi 2008 final
  139. yağ teknolojisi 2007 vize
  140. Proses Kontrol(karma) 2
  141. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  142. Handbook of Food Engineering
  143. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  144. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  145. mevzuat 2007/ vize
  146. Süt Teknolojisi 2007/vize
  147. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  148. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  149. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  150. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  151. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  152. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  153. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  154. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  155. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  156. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  157. Hindi Kesim Aşamaları
  158. ISO 22000
  159. hububatla ilgili tüm analizler
  160. emülgatörler
  161. Toplam Kalite Yönetimi
  162. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  163. Teknik Resim
  164. Mikrobiyoloji Analizleri
  165. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  166. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  167. Proses Kontrol / Ders Notu
  168. 5S ve CV hazırlama
  169. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  170. Et Teknolojisi / Ders Notu
  171. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  172. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  173. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  174. beslenme 2005 final
  175. Proses Kontrol(karma) 1
  176. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  177. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  178. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  179. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  180. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  181. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  182. Temel bilgisayar kullanımı
  183. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  184. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  185. Temel İşlemler 2
  186. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  187. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  188. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  189. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  190. Sınav Soruları HAKKINDA