PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. mazeret sinavlari
  2. İşletme Finansmanı - Doç. Dr. Sibel KARĞIN -
  3. gıda kimyası
  4. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  5. gıda kimyası büt
  6. Kütle aktarimi yardim!
  7. teknik resim gıda
  8. gıda mikrobiyolojisi
  9. Gıda Kimyası 2
  10. acil yardım
  11. gıda kimyası I 2012 final
  12. meyve sebze 2012 final
  13. biyoteknoloji 2012 final
  14. tasarım 2012 final
  15. et 2012 akif final
  16. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  17. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  18. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  19. Tek ders sınavı hakkında
  20. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  21. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  22. süt teknolojisi 2011 vize
  23. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  24. Isı aktarımı Sınav Soruları
  25. Bilgisayar dersi notları
  26. gıda mühendisliği
  27. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  28. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  29. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  30. mazeret sınavları yardım
  31. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  32. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  33. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  34. Asetilmetil karbinol testi
  35. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  36. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  37. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  38. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  39. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  40. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  41. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  42. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  43. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  44. Portakal Suyu - TSE Standard
  45. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  46. Kuru Kayısı-TSE Standard
  47. Tarçın-TSE Standard
  48. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  49. Buğday-TSE Standard
  50. Soğukta muhafaza
  51. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  52. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  53. Dondurarak muhafaza
  54. Akışkan Yataklı Kurutucular
  55. Dizayn Örnek Problemler
  56. Buğdayın Kalite Özellikleri
  57. kütle enerji denklikleri
  58. Gıda Biyokimyası
  59. Autocad Eğitim Notları
  60. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  61. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  62. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  63. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  64. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  65. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  66. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  67. genel mikrobiyoloji ders notu
  68. gıda biyokimyası ders notu 2
  69. Yağ Teknolojisi 2010 final
  70. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  71. kalite kontrol 2010 final soruları
  72. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  73. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  74. Fizik 1 vize soruları
  75. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  76. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  77. HIJYEN sunumu
  78. Kuru Buz Teknolojisi
  79. Hammaddenin sanitasyonu
  80. GIDA MEVZUATI
  81. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  82. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  83. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  84. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  85. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  86. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  87. Yağ Teknolojisi Final soruları
  88. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  89. Süt Teknolojisi Final soruları
  90. Kalite Kontrol sınav soruları
  91. Kalite Kontrol
  92. Kalite
  93. HIJYEN
  94. MEVZUAT
  95. gıda biyokimyası ders notu
  96. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  97. Süt Teknoloji Ders Notları
  98. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  99. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  100. Gıda Güvenliği Dergisi
  101. ISO 9001:2008
  102. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  103. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  104. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  105. stewarding eğitimi (sunum)
  106. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  107. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  108. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  109. 2008 güz gıda müh vize programı
  110. Temel İşlemler
  111. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  112. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  113. rapor
  114. ambalaj soru-cevap
  115. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  116. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  117. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  118. kalite kontrol sınav soruları
  119. iş güvenliği ders notu
  120. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  121. Tüm Gıda Analizleri
  122. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  123. yardım
  124. yardım
  125. Merck Labaratuvar El kitabı
  126. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  127. Küfler
  128. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  129. Kaizen-Sunum
  130. soğuk hava deposu tasarım projesi
  131. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  132. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  133. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  134. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  135. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  136. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  137. kalite kontrol 2008 final
  138. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  139. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  140. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  141. süt teknolojisi 2008 final
  142. yağ teknolojisi 2007 vize
  143. Proses Kontrol(karma) 2
  144. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  145. Handbook of Food Engineering
  146. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  147. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  148. mevzuat 2007/ vize
  149. Süt Teknolojisi 2007/vize
  150. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  151. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  152. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  153. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  154. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  155. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  156. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  157. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  158. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  159. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  160. Hindi Kesim Aşamaları
  161. ISO 22000
  162. hububatla ilgili tüm analizler
  163. emülgatörler
  164. Toplam Kalite Yönetimi
  165. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  166. Teknik Resim
  167. Mikrobiyoloji Analizleri
  168. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  169. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  170. Proses Kontrol / Ders Notu
  171. 5S ve CV hazırlama
  172. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  173. Et Teknolojisi / Ders Notu
  174. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  175. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  176. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  177. beslenme 2005 final
  178. Proses Kontrol(karma) 1
  179. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  180. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  181. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  182. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  183. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  184. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  185. Temel bilgisayar kullanımı
  186. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  187. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  188. Temel İşlemler 2
  189. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  190. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  191. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  192. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  193. Sınav Soruları HAKKINDA