PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler- yardım
  2. 2014-2015 yağ vize+final+büt
  3. mazeret sinavlari
  4. İşletme Finansmanı - Doç. Dr. Sibel KARĞIN -
  5. gıda kimyası
  6. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  7. gıda kimyası büt
  8. Kütle aktarimi yardim!
  9. teknik resim gıda
  10. gıda mikrobiyolojisi
  11. Gıda Kimyası 2
  12. acil yardım
  13. gıda kimyası I 2012 final
  14. meyve sebze 2012 final
  15. biyoteknoloji 2012 final
  16. tasarım 2012 final
  17. et 2012 akif final
  18. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  19. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  20. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  21. Tek ders sınavı hakkında
  22. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  23. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  24. süt teknolojisi 2011 vize
  25. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  26. Isı aktarımı Sınav Soruları
  27. Bilgisayar dersi notları
  28. gıda mühendisliği
  29. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  30. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  31. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  32. mazeret sınavları yardım
  33. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  34. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  35. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  36. Asetilmetil karbinol testi
  37. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  38. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  39. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  40. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  41. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  42. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  43. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  44. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  45. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  46. Portakal Suyu - TSE Standard
  47. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  48. Kuru Kayısı-TSE Standard
  49. Tarçın-TSE Standard
  50. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  51. Buğday-TSE Standard
  52. Soğukta muhafaza
  53. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  54. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  55. Dondurarak muhafaza
  56. Akışkan Yataklı Kurutucular
  57. Dizayn Örnek Problemler
  58. Buğdayın Kalite Özellikleri
  59. kütle enerji denklikleri
  60. Gıda Biyokimyası
  61. Autocad Eğitim Notları
  62. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  63. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  64. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  65. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  66. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  67. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  68. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  69. genel mikrobiyoloji ders notu
  70. gıda biyokimyası ders notu 2
  71. Yağ Teknolojisi 2010 final
  72. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  73. kalite kontrol 2010 final soruları
  74. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  75. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  76. Fizik 1 vize soruları
  77. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  78. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  79. HIJYEN sunumu
  80. Kuru Buz Teknolojisi
  81. Hammaddenin sanitasyonu
  82. GIDA MEVZUATI
  83. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  84. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  85. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  86. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  87. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  88. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  89. Yağ Teknolojisi Final soruları
  90. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  91. Süt Teknolojisi Final soruları
  92. Kalite Kontrol sınav soruları
  93. Kalite Kontrol
  94. Kalite
  95. HIJYEN
  96. MEVZUAT
  97. gıda biyokimyası ders notu
  98. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  99. Süt Teknoloji Ders Notları
  100. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  101. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  102. Gıda Güvenliği Dergisi
  103. ISO 9001:2008
  104. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  105. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  106. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  107. stewarding eğitimi (sunum)
  108. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  109. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  110. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  111. 2008 güz gıda müh vize programı
  112. Temel İşlemler
  113. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  114. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  115. rapor
  116. ambalaj soru-cevap
  117. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  118. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  119. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  120. kalite kontrol sınav soruları
  121. iş güvenliği ders notu
  122. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  123. Tüm Gıda Analizleri
  124. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  125. yardım
  126. yardım
  127. Merck Labaratuvar El kitabı
  128. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  129. Küfler
  130. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  131. Kaizen-Sunum
  132. soğuk hava deposu tasarım projesi
  133. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  134. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  135. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  136. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  137. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  138. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  139. kalite kontrol 2008 final
  140. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  141. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  142. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  143. süt teknolojisi 2008 final
  144. yağ teknolojisi 2007 vize
  145. Proses Kontrol(karma) 2
  146. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  147. Handbook of Food Engineering
  148. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  149. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  150. mevzuat 2007/ vize
  151. Süt Teknolojisi 2007/vize
  152. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  153. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  154. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  155. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  156. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  157. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  158. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  159. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  160. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  161. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  162. Hindi Kesim Aşamaları
  163. ISO 22000
  164. hububatla ilgili tüm analizler
  165. emülgatörler
  166. Toplam Kalite Yönetimi
  167. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  168. Teknik Resim
  169. Mikrobiyoloji Analizleri
  170. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  171. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  172. Proses Kontrol / Ders Notu
  173. 5S ve CV hazırlama
  174. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  175. Et Teknolojisi / Ders Notu
  176. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  177. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  178. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  179. beslenme 2005 final
  180. Proses Kontrol(karma) 1
  181. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  182. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  183. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  184. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  185. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  186. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  187. Temel bilgisayar kullanımı
  188. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  189. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  190. Temel İşlemler 2
  191. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  192. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  193. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  194. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  195. Sınav Soruları HAKKINDA