PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği



  1. Reaksiyon Kinetiği
  2. Yaz okulu matI ve Dif Mehmet sezer vize final sorusu olan var mı
  3. Yaz okulu matI Ali konuralp vize sorusu
  4. Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler- yardım
  5. 2014-2015 yağ vize+final+büt
  6. mazeret sinavlari
  7. İşletme Finansmanı - Doç. Dr. Sibel KARĞIN -
  8. gıda kimyası
  9. iktisadi kalkinma ilkay hoca
  10. gıda kimyası büt
  11. Kütle aktarimi yardim!
  12. teknik resim gıda
  13. gıda mikrobiyolojisi
  14. Gıda Kimyası 2
  15. acil yardım
  16. gıda kimyası I 2012 final
  17. meyve sebze 2012 final
  18. biyoteknoloji 2012 final
  19. tasarım 2012 final
  20. et 2012 akif final
  21. 2012 meyve sebze tek. vize soruları
  22. 2010-2011 final et teknolojisi soruları
  23. 2012 süt teknolojisi bütünleme soruları
  24. Tek ders sınavı hakkında
  25. Yağ Teknolojisi 2012 Bütünleme Sınavı
  26. Yağ Teknolojisi Final Sınavı ( ocak 2012 )
  27. süt teknolojisi 2011 vize
  28. Türk Dili | Ali Emirosmanoğlu | 2011 Güz
  29. Isı aktarımı Sınav Soruları
  30. Bilgisayar dersi notları
  31. gıda mühendisliği
  32. Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Değişikliği
  33. fabrika organizasyonu, namı diğer faborg :)
  34. gıda ambalajlanmasında kullanılan plastikler
  35. mazeret sınavları yardım
  36. Konservelerde şişmenin sebepleri ve çözümleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgi arıyorm
  37. Meyve ve Sebze Çıkmış sorular
  38. Mikrobiyoloji Vize Soruları
  39. Asetilmetil karbinol testi
  40. ambalaj 2011 -- ödev kitabı
  41. 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi ders programı
  42. süt teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  43. yağ teknolojisi 2010-2011 bütünleme soruları
  44. gıda kalite kontrol 2010-2011 güz donemi final soruları
  45. Yağ teknolojisi 2011 final sorulari
  46. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
  47. Gıda Mühendisliği Sorular Notlar Karışık Paket
  48. Çekirdeksiz Kuru Üzüm-TSE Standardı
  49. Portakal Suyu - TSE Standard
  50. SIVI POMPALARI – GÜVENLİK KURALLARI -TSE Standardı
  51. Kuru Kayısı-TSE Standard
  52. Tarçın-TSE Standard
  53. İşlenmiş İç Fındık-TSE Standard
  54. Buğday-TSE Standard
  55. Soğukta muhafaza
  56. Isil işlem uygulamalari: Pastörizasyon-sterilizasyon
  57. Isil işlem uygulamalari ve haşlama
  58. Dondurarak muhafaza
  59. Akışkan Yataklı Kurutucular
  60. Dizayn Örnek Problemler
  61. Buğdayın Kalite Özellikleri
  62. kütle enerji denklikleri
  63. Gıda Biyokimyası
  64. Autocad Eğitim Notları
  65. 2009-2010 Bahar Dönemi Final-Büt programı
  66. 2009-2010 BAHAR dönemi vize programı
  67. yağ teknolojisi 2008-09 sınav soruları
  68. elinde 2009 organik kimya final ve büt soruları olan var mı????
  69. Analitik kimya Bütünleme sorularını bilen arkadaşlar yazabilirmi???
  70. Gıda Kimyası-2 2010 FİNAL
  71. 2009-2010 güz dönemi final-büt sınav programı
  72. genel mikrobiyoloji ders notu
  73. gıda biyokimyası ders notu 2
  74. Yağ Teknolojisi 2010 final
  75. Gıda Mühendisliği Sunumlar
  76. kalite kontrol 2010 final soruları
  77. Yağ Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Lab. Raporları
  78. Yağ Teknolojisi Dersi Uygulama Notları (Föy)
  79. Fizik 1 vize soruları
  80. 2009 güz dönemi vize tarihleri
  81. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ sunumu
  82. HIJYEN sunumu
  83. Kuru Buz Teknolojisi
  84. Hammaddenin sanitasyonu
  85. GIDA MEVZUATI
  86. GIDA SANAYİNDE ARITMA TEKNİKLERİ
  87. Kalite Kontrol 2009-2010 Vize Soruları
  88. PROSES KONTROL 1998-1999 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI
  89. PROSES KONTROL 1999-2000 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  90. PROSES KONTROL 2003-2004 GÜZ YARIYILI ARASINAVI
  91. Yağ Teknolojisi Vize soruları
  92. Yağ Teknolojisi Final soruları
  93. Yağ Teknolojisi Final soruları 2006-07
  94. Süt Teknolojisi Final soruları
  95. Kalite Kontrol sınav soruları
  96. Kalite Kontrol
  97. Kalite
  98. HIJYEN
  99. MEVZUAT
  100. gıda biyokimyası ders notu
  101. diferansiyel denklemler full ders notu ve çalışma soruları
  102. Süt Teknoloji Ders Notları
  103. sucuk salam ve sosisin üretim planları
  104. Gıda Dedektifleri Kitapçığı
  105. Gıda Güvenliği Dergisi
  106. ISO 9001:2008
  107. Mutfak departmanı eğitimi (sunum)
  108. Gıda Kalite Kontrolünde Elektronik Burun Kullanımı (E-nose)
  109. Glutensiz Makarna ve Eriste Üretimi
  110. stewarding eğitimi (sunum)
  111. Gıda2 Mikrobiyoloji Soruları
  112. Fabrika Organizasyonu 2009 vize
  113. Insanlarda gıda kaynaklı infeksiyon ve intoxikasyonlar (sunum)
  114. 2008 güz gıda müh vize programı
  115. Temel İşlemler
  116. Gıda Kimyası Sınav Soruları
  117. Enstrumental Analiz Sınav Soruları
  118. rapor
  119. ambalaj soru-cevap
  120. Hububat son iki hafta Nazlı hoca slayt
  121. Bahar Dönemi Vize Tarihleri
  122. 4. sınıf 1. dönem sınav soruları [ karışık ]
  123. kalite kontrol sınav soruları
  124. iş güvenliği ders notu
  125. Biyoteknoloji - DersNotu(Halil hoca)
  126. Tüm Gıda Analizleri
  127. Dizayn- DersNotu (Hasan hoca)
  128. yardım
  129. yardım
  130. Merck Labaratuvar El kitabı
  131. Alkanlar / Organik kimya-Sunum
  132. Küfler
  133. Depolanmış Hububat Ürünlerinde Zararlılar
  134. Kaizen-Sunum
  135. soğuk hava deposu tasarım projesi
  136. SÜT!! (Herkesin okumasında fayda var)
  137. tavuk üretiminden kesimine kadar her aşama (video)
  138. Yağ Teknolojisi 2008 Bütünleme Soruları
  139. Mevzuat 2008 Bütünleme Soruları
  140. Gıda Mühendisliği Terimler Sözlüğü
  141. hijyen ve sanitasyon 2008 final
  142. kalite kontrol 2008 final
  143. Yağ Teknolojisi 2008 Final
  144. Gıda Mevzuatı 2008 Final Soruları
  145. Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
  146. süt teknolojisi 2008 final
  147. yağ teknolojisi 2007 vize
  148. Proses Kontrol(karma) 2
  149. Enst. analiz sınavı-2007 vize soruları
  150. Handbook of Food Engineering
  151. Gıda Mikrobiyolojisi 2004 final
  152. Gıda Kimyası-2 2007 vize soruları
  153. mevzuat 2007/ vize
  154. Süt Teknolojisi 2007/vize
  155. Enst. analiz sınav soruları karışık.
  156. Gıda kimyası-2 vize soruları karışık
  157. Yağ/Mevzuat/Proses/Kalite Soruları
  158. kalite kontrol 2006 vize&final ve karma sorular
  159. proses kontrol çıkmış sınav soruları
  160. süt teknolojisi vize&final Sinan hocanın verdiği sorular
  161. gıda mevzuatı çıkmış sınav soruları
  162. hijyen ve sanitasyon çıkmış sınav soruları
  163. yağ teknolojisi çıkmış sınav soruları
  164. Mikrobiyolojik Ekim, Sayım ve Boyama Yöntemleri
  165. Hindi Kesim Aşamaları
  166. ISO 22000
  167. hububatla ilgili tüm analizler
  168. emülgatörler
  169. Toplam Kalite Yönetimi
  170. OHSAS,iş sağlığı ve güvenliği,risk değerlendirme
  171. Teknik Resim
  172. Mikrobiyoloji Analizleri
  173. 6_sigma, HACCP,Kaizen
  174. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon/ Ders Notu
  175. Proses Kontrol / Ders Notu
  176. 5S ve CV hazırlama
  177. Makarna Üretim Teknolojisi,Hububat /Ders Notu
  178. Et Teknolojisi / Ders Notu
  179. gıda müh. 2007-2008 ders programı
  180. Et Teknolojisi 2007 Final [Gıda Teknolojisi]
  181. HUBUBAT 2007 / FİNAL
  182. beslenme 2005 final
  183. Proses Kontrol(karma) 1
  184. Temel Hesaplama Teknikleri Çıkmış Sınav Soruları
  185. Matematik2006- 2.Dönem Final Soruları (Emine Ünlü)
  186. Fabrika Organizasyonu 2007 Vize & Çıkmış Sınav Soruları
  187. Et Teknolojisi 2007 Vize & Final ve karma sorular
  188. Hububat Teknolojisi 2007 Final & Çıkmış Sınav Soruları
  189. Temel İşlemler 2 2007 Vize
  190. Temel bilgisayar kullanımı
  191. Dizayn- Çıkmış Sınav Soruları
  192. Kütle Aktarımı Çıkmış Sınav Soruları
  193. Temel İşlemler 2
  194. Akışkanlar Mekaniği Çıkmış Sınav Soruları
  195. Temel İşlemler Çıkmış Sınav Soruları
  196. Meyve Sebze Dersi Sınav Soruları-Final
  197. Gıda Mühendisliği - Analitik Kimya
  198. Sınav Soruları HAKKINDA